Ik ben Gerrit Pasman, ik geef ruim 40 jaar les in (top) sport zowel op nationaal als internationaal niveau. De afgelopen 20 jaar werkte ik tevens als personal coach en teambuilder voor grote bedrijven zoals Rabobank en ABN AMRO, Siemens en FBTO. De stap naar SYMLOG coach was een logisch vervolg in mijn zoektocht naar sociale interacties, waardebeleving en dynamiek binnen groepen, teams en bedrijven. Uiteindelijk ontwikkelde ik een unieke therapie waarbij ik personal coaching combineer met golfen. Ik plaats jou, mijn cliënt, centraal en we kijken samen (binnen veilige grenzen) naar jouw mogelijkheden.

Coaching heeft een diepgaande werking op allerlei psychische klachten die mensen ervaren indien ze met stress of een burn-out geconfronteerd worden. Binnen coaching bepaalt de cliënt de doelen, ik ben alleen je veilige begeleider en ik help je om deze doelen te bereiken. En golfen is hierbij de ideale “begeleidende” sport!

Je vindt mij uiteraard vaak op een golfterrein. Als lesgever ben ik verbonden aan de Golfbaan “Prise d’Eau” in Tilburg. Een speciaal project dat ik in 2015 daar uitgevoerd heb, is “Pilot G-golf, golf voor mensen met een verstandelijke beperking. Vijf dappere deelnemers gingen de uitdaging aan en lieten zien dat golf een sport is voor iedereen! Bekijk hier de foto’s van deze bijzondere pilot. Inmiddels is deze groep uitgebreid naar elf deelnemers en hebben zij met succes deelgenomen aan verschillende wedstrijden en toernooien.

Heb je vragen of wil je persoonlijk kennismaken, bel me dan gerust. Mijn nummer is +316 200 905 57

Of klik hier om een email te sturen.
foto gerrit
persoonlijk2
groepsles (2)-1